MILIEUVRIENDELIJKE GRAFFITI VERWIJDERING

GRAFFITI VERWIJDERING:

De gepatenteerde milieuvriendelijke reinigingstechnologie Tornado ACS ®, werkt met een unieke en revolutionaire vacuümstraalmethode zonder gebruik van hoge druk, water of chemicaliën. De milieuvriendelijke technologie van de Tornado ACS ® -reinigingsmachine is het ideale alternatief voor hogedrukreinigers en droogijsstralen.

Hoge druk reinigen, Schoonmaakbedrijf, Specialistische reiniging, Gevelreiniging, Graffiti, Bestrating reinigen, Water, Hogedrukspuit, Verwijderen, Terras reiniging, Reinigingsmiddelen, Milieuvriendelijk, Ecologisch, Verantwoord, Tornado ACS

functioneren:

Na het inschakelen wordt de jetdop (6) op het oppervlak (8) geplaatst en hecht deze zich door vacuüm. 
Met het insteken van de jetlans (7) in de jetdop (6) wordt de cyclus gesloten.

Door zwaartekracht worden de korrels (2) door de onderste container (1) naar een doseersysteem (3) in de luchtstroom (4) geleid . De korrels (2) worden vervolgens getransporteerd door een flexibel zuighuis (5) in de straalkap (6) . Door de spuitlans (7) het granulaat botst op het oppervlak (8) te bewerken .

Door de jetlans (7) te verplaatsen kan het oppervlak snel en stofvrij worden schoongemaakt, gestript of opgeruwd. Het proces kan optimaal worden bewaakt en geregeld via 3 vision-panelen (9) .

Na botsing worden de korrels (2) en de verwijderde vuildeeltjes onmiddellijk weer ingezogen. Via de zuigslang (10) komt het schuurmengsel het bovenste gedeelte van de machine binnen. Daar wordt het gescheiden door het cycloonprincipe. De vuildeeltjes worden opgenomen in het fijnstoffilter (11) en de korrels vallen in de middelste container.

Om de korrels opnieuw te gebruiken, wordt de klep (12) geopend en komen de korrels in de opslagcontainer (1). Grove deeltjes worden op het scherm gehouden (13) . Het werkproces begint opnieuw.

Tornado ACS ®

Voors en tegens van de vacuümstraalmethode

In vergelijking met conventionele hogedrukreinigers heeft de vacuümstraalmethode van de Tornado ACS ® vele voordelen. Door de hoge snelheid kunnen harde stoffen worden afgebroken en verwijderd. Vervuiling zoals kalksteen of salpeter kan eenvoudig en grondig worden gereinigd zonder enige problemen. In het geval van zachte stoffen wordt de energie echter opgenomen. Dit betekent dat verontreinigingen zoals kauwgom met deze technologie niet van een oppervlak kunnen worden verwijderd. Ook voor de werking van deze reinigingsapparatuur is een droog oppervlak nodig.

Kortom, de reinigingsmachine met zijn  vacuümstraalmethode Tornado ACS ® is een geweldig alternatief voor hogedrukreinigers en droogijsstralen vanwege het gemak, de toegankelijkheid en de voordelige toepasbaarheid. Verschillende toepassingsgebieden van de Tornado ACS ® maken het tot de perfecte reinigingsoplossing als het gaat om groene reiniging.

Vooral op door erfgoed beschermde oppervlakken is de minimaal schurende technologie goed te gebruiken. De reinigingsmachine Tornado ACS ® verwijdert teenvervuiling en is zacht voor het oppervlak.

Een ander groot voordeel van dit reinigingssysteem is de gesloten circulatie. Dit maakt een continu gebruik van het straalmedium mogelijk , dat niet alleen milieuvriendelijk maar ook economisch voordelig is. De moeiteloze bediening, het lage geluidsniveau en de behoefte aan geen speciaal hoog stopcontact vergemakkelijken de bediening. Tegelijkertijd moet de reinigingsmachine Tornado ACS ® een negatieve druk creëren om te kunnen werken, wat betekent dat de jetdop aan het oppervlak moet hechten en het circuit moet sluiten.

Oneffenheden van 15 tot 25 mm kunnen worden gecompenseerd met de rubberen sponzen rond de jetdop. Grotere verschillen moeten worden opgevangen met op maat gemaakte jetdoppen.